Αξεσουάρ Πόρτας και Παραθύρου

Δεν βρέθηκαν εγγραφέςδείξε:     ανά σελίδα

Αυτό που κάνει τη διαφορά στην αισθητική ενός σπιτιού, είναι η διακόσμησή του με τα κατάλληλα διακοσμητικά και αξεσουάρ. Τα αξεσουάρ πόρτας και παράθυρου αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησης του σπιτιού.

Τα πόμολα πόρτας, τα γρυλόχειρα παραθύρων, τα πόμολα και οι λαβές των επίπλων μας είναι μερικά μόνο από τα αντικείμενα με τα οποία ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή και αποτελούν τόσο διακοσμητικό, όσο και χρηστικό αντικείμενο μιας οικίας.

Η εταιρεία Roline, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στην ποιότητα των προϊόντων της και στη διαχρονικότητα των σχεδίων της, ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της αγοράς, είναι σε θέση να σας προσφέρει αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Vintage γραμμές σε πόμολα πόρτας, λαβές εξώπορτας με πορσελάνη, ορειχάλκινα μπουλ σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

Δημιουργήστε τους δικούς σας συνδυασμούς. Όλα τα πόμολα πόρτας της εταιρείας Roline, συνδυάζονται με τις αντίστοιχες λαβές τους και τα αντίστοιχα γρυλόχειρά τους, δίνοντας στο χώρο σας την αρμονία και την αισθητική που αναζητάτε.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία